Activiteiten in 2019

Ted Polet

Walferdange, Luxemburg, 11/2019

Jan van Mourik en Henk Wust waren met The Coast Line aanwezig op de tentoonstelling in Walferdange, Luxemburg, in november 2019. Foto's van Jan van Mourik.

The Coast Line - Henk Wust & Jan van Mourik

Zwaaghoek - Ton Janssen

Walferdange album:    

Expong, Swanley, UK, 26/10/2019

Een van de grootste smalspoormodelbouwshows in het Verenigd Koninkrijk.

Sandy Shores - 009 - Jamie Warne

Llanfair – 009 – Andy Cundick

ExpoNG album:    

Expo MTD Treinenclub Antwerpen 10/2019

Jan van Mourik en Henk Wust waren met Smeerdijk aanwezig op de tentoonstelling van de MTD Treinenclub in Edegem, bij Antwerpen, in oktober 2019. Foto's van Jan van Mourik.

Depot Saint Moniat, H0

Ett Stykke af Odsherreds - Steef van der Straeten, H0

Smeerdijk - Henk Wust & Jan van Mourik, H0

MTD Expo album:    

Stoomtrein Katwijk Leiden, 28-29 september 2019

De tentoonstelling in het Smalspoormuseum in Katwijk (Valkenburgse Meer) krijgt een steeds meer internationaal karakter. We werden helaas geplaagd door extreem slecht weer, maar desondanks was het gebodene wederom van topkwaliteit. Ook had het museum met medewerking van leden van de Dutch Group Daheeme (de modelbaan van Michael Staats) in rijdende toestand opgesteld.

Daheeme - Michael Staats

Schnarchenreuth - Jürgen Heinritz

Velinheli Slate Museum - Guillaume Veenhuis

Foto's    

Video:    

Ontraxs, Utrecht, 15-17 maart 2019

Bij Ontraxs 2019 waren twee modelbanen van de Dutch Group (Zweifelsfall en The Cornmill/The Coastline), en ook, met ondersteuning vanuit de Dutch Group, de Indonesische modelbaan Tatar Sunda, gebouwd door Indra Setia en Irin Kusnadi.

Zweifelsfall - Lucien Eijdems

Foto's    

Sussex Downs Group, Lancing, UK, 18-2-2019

De tweejaarlijkse open dag van de Sussex Downs Group in Lancing, niet ver van Brighton, wordt gehouden in soort buurtcentrum. De kwaliteit van de modelbanen is hoog, zoals het fotoalbum laat zien. Ik had mijzelf uitgenodigd bij Chris Ford, die het goed vond dat ik met Nixnie 'onder mijn arm' binnenkwam. Ik kon logeren bij Chris O'Donoghue, die ook aanwezig was met Compass Point.

Compass Point - Chris O'Donoghue

Foto's    

Expo AAMCS, St-Amand les Eaux, 12-13 januari 2019

Een gezellige tentoonstelling van de plaatselijke vereniging Amicale Amandinoise de Modélisme ferroviaire et de Chemin de fer Secondaire AAMCS in Saint Amand les Eaux in Noord-Frankrijk, waarvoor ik met Nixnie en Creag Dhubh een uitnodiging kreeg van mijn goede vriend Jacky Molinaro.

Les forêts de l'Est - Laurent Vandermotte

Foto's    

Video: